Eszter in DC

Eszter in DC

Washingtonban mindenki a munkájának él...

2015. október 07. - Szerelmem, Budapest

- mondta egy barátom, és valószínűleg igaza van, mert mindenki nagyon fontosnak és elfoglaltnak tűnik. Az például teljesen általános, hogy aki szembe jön veled az utcád, az nem magában beszél, hanem headsettel telefonál, nehogy értékes időt veszítsen. (Pöttyös kabátommal igencsak feltűnő lehetek a legjobb minőségű öltönyöket viselő úriemberek között.)

Hogyan maradjon az ember egészséges még így is? Emlékszem, az Elnök embereiben mindig hajnali ötkor futott C. J. a futópadon. A legidőtakarékosabb megoldás, ha a konditerem a munkahelyeden van. Az én munkahelyem alagsorában is van egy, gépekkel és csoportos órákkal, de akiknek másféle mozgáshoz fűlik a foguk, azoknak a Hivatal egy további lehetőséggel kedveskedik: az alagsor folyosóján egy sétaútvonalat jelöltek ki, így nincs más hátra, mint ebédidőben felhúzni a tornacipőt. Vannak akik tényleg megteszik, és körbe-körbe gyalogolnak, de a többség inkább egy cukormázos, csokidarabokkal és gumicukorral megszórt muffint választ helyette (coming soon).

A bejegyzés trackback címe:

https://eszterindc.blog.hu/api/trackback/id/tr277919538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása