Eszter in DC

Eszter in DC

Vészhelyzet

2015. október 20. - Szerelmem, Budapest

Még a hurrikán alatt iratkoztam fel a DC Alert hírlevelére, ami annyit jelent, hogy bármilyen katasztrófa esetén értesítenek e-mailben a tennivalókról. Sokat aggódom a nénikért és bácsikért, akik elkóborolnak otthonról - de eddig hála Istennek minden alkalommal jött egy üzenet kb. negyedóra múlva, hogy megtalálták őket. Ez egy működő részvételi demokrácia, úgy látszik. 

A kedvenc üzenetemet két napja kaptam, csupa nagybetű, igazi katasztrófa fenyegeti a térséget: 

"A NEMZETI IDŐJÁRÁSI SZOLGÁLAT FAGYRIASZTÁST ADOTT KI WASHINGTON DC TERÜLETÉRE MA ÉJFÉLTŐL REGGEL 9-IG. A HŐMÉRSÉKLET 30 (FAHRENHEIT) FOK KÖRÜL LESZ. A FAGYRIASZTÁS AZT JELENTI, HOGY KÖNNYŰ FAGY VÁRHATÓ. AZ ÉRZÉKENY NÖVÉNYEK MEGSÉRÜLHETNEK, HA NINCSENEK BETAKARVA."

Milyen jó, hogy nincsenek növényeim! (Megint komolytalankodom, bocsánat. Ígérem, legközelebb már tanulságos bejegyzés jön.)

A bejegyzés trackback címe:

https://eszterindc.blog.hu/api/trackback/id/tr307991923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása